header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

WERKWIJZE

Onze werkwijze is gefundeerd op twee pijlers. De eerste pijler is ons streven om altijd naadloos aan te sluiten op het proces van onze klant. Wij zijn ons bewust van de reële afbreukrisico’s bij werkzaamheden op het terrein van de klant.

Door vooruit te denken en minutieus proces- en projectmanagement zijn wij een onzichtbare schakel. Wij streven ernaar dat uw bedrijfsvoering niet wordt verstoord of oponthoud ondervindt.

De tweede pijler is de ambitie om niet de grootste maar de beste te willen zijn. Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink. Wat ons verbindt is dat we alle drie de beste willen zijn in onze markt en dus altijd de ruimte voor verbetering zoeken.

Doordat onze werkvelden complementair zijn aan elkaar, leren we van elkaar en op die manier creëren we meerwaarde voor onze klant. Getting Better Together.

Lees hier de beleidsverklaring van Enigma.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.