header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

Werken aan onze bedrijfsdoelstellingen en jouw unieke talenten ontplooien en persoonlijke ambities waarmaken? Bij Geerdink gaan die zaken hand in hand. Bovendien willen wij je een veilige, prettige en inspirerende werkomgeving bieden waarin ruimte is voor menselijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling. Plezier in je werk, teamwork en het delen van ervaringen staan bij ons hoog aangeschreven. Want in onze visie leidt dat tot de beste prestaties en de hoogste kwaliteit.

We zijn niet het grootste bedrijf in onze branche. En dat hoeft ook niet. Want Geerdink wil niet de grootste, maar de beste zijn. Dus hebben we hoge ambities en streven altijd naar echte betrokkenheid bij onze klanten en hun projecten, stevige samenwerking met onze partners, de hoogste kwaliteit en de beste eindresultaten. Pas als we dat hebben bereikt zijn we tevreden en trots.

Geerdink zoekt naar mensen die zich thuis voelen en ontplooien in ons zelflerende en zelfsturende bedrijf. Mensen die beschikken over daadkracht, betrokkenheid en bevlogenheid. Mensen die oplossingsgericht denken en werken, vindingrijk zijn en de hoogste kwaliteit en de beste resultaten nastreven. Mensen die niet bang zijn voor vernieuwing en met plezier in een prettige en veilige omgeving tegelijk willen werken aan onze bedrijfsdoelstellingen en hun persoonlijke ambities en uitdagingen.

Geerdink ondersteunt haar medewerkers met een eigen Academy. Vanuit de Academy volgen medewerkers een individueel leertraject waarbij wordt gewerkt aan vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Het doel van de Academy is dat medewerkers zijn toegerust om de bedrijfsdoelstellingen waarmaken én hun persoonlijke ambities.

Wil je een (open) sollicitatie sturen of zoek je een stage? E-mail jouw CV en sollicitatiebrief naar j.oortwijn@geerdink.eu.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.