header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

Let’s refine!
Bij Geerdink geloven we dat een goede samenwerking – gebaseerd op vertrouwen – het succes bepaalt. Het gezamenlijke belang én de bereidheid om van elkaar te leren zorgen voor een optimaal resultaat én een veiligere werkomgeving. Op lange termijn profiteren alle partijen op die manier van lagere faalkosten en een verbeterde veiligheid terwijl het resultaat excelleert. Wij noemen dat Refine! Lees meer… (koppeling naar Refine!).

Innovaties
Door klant, opdrachtnemer, wetenschap en andere betrokkenen bij elkaar te zetten en gezamenlijk na te denken over verbeteringen worden nieuwe kansen geboren. Kansen die wellicht leiden tot innovaties op het gebied van duurzaamheid, veiligheid of kwaliteit.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.