header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

WE REFINE. GETTING BETTER TOGETHER.

Om de beste te zijn moeten we altijd blijven bewegen. Het is onze tweede natuur om in meervoudige oplossingen te denken en onszelf uit te dagen om wat we vandaag goed doen, morgen nog beter te doen. Zoeken naar verbeteringen, open staan voor innovatie en leren van fouten. Alleen dan blijven we voorop lopen. Om dit te verwezenlijken hebben wij, Compass, Enigma en Geerdink, een gezamenlijk programma opgezet met de naam We Refine. Dit programma zet het verbetermanagement centraal, met faciliteiten als de Academy en een omgeving voor interactieve samenwerking.

Dit gedachtegoed, het delen van kennis, willen we uitbreiden. Wij zijn ervan overtuigd dat door continu verfijnen en verbeteren, het open en transparant op elkaar afstemmen van werkprocessen, een aanzienlijke efficiency wordt verworven. Door bestaande werkwijzen samen tegen het licht te houden ontstaan nieuwe mogelijkheden voor ons en onze klanten. Getting Better Together.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.