header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

Jong geleerd is oud gedaan!

1 december 2017

Vorige week ontving Openbare Basisschool de Toermalijn (Rotterdam) een Lego Mindstorms set van Enigma. Dit is één van onze sponsoracties om bij te dragen aan toekomstige technisch personeel. Jong geleerd is oud gedaan!

In onze sector is altijd werk voor goed technisch personeel. Het vinden van geschikte werkvoorbereiders, projectleiders, technisch managers etc. valt niet altijd mee. Stichting Doenk wil de instroom van jongeren in technische opleidingen en beroepen vergroten. Dat denkt Doenk te bereiken door het verbeteren en promoten van Techniek & Technologie onderwijs binnen het Primair & Voortgezet Onderwijs. Door kinderen op een jonge leeftijd al kennis laten maken met Techniek & Technologie kun je bijdragen aan de houding ten opzichte van Techniek & Technologie.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.