header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

COMPASS, ENIGMA EN GEERDINK

Enigma werkt intensief samen met Compass en Geerdink. Vanuit ons gedeelde gedachtegoed – niet de grootste maar de beste te willen zijn – zijn wij samen meer dan de som der delen. Het is onze tweede natuur om in meervoudige oplossingen te denken en onszelf uit te dagen om wat we vandaag goed doen, morgen nog beter te doen.

Mede dankzij onze complementaire werkvelden leren we van elkaar, delen kennis, dagen uit en vragen onszelf altijd af of iets veiliger, slimmer of efficiënter kan, zowel binnen Enigma als met Compass en Geerdink. Zo creëren wij meerwaarde voor onze klant. Getting Better Together.

COMPASS

Compass verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw project voor energie, communicatie en mobiliteit. We zijn dé specialist in complexe infrastructuur. We zorgen er vanaf de start voor dat we uw project, uw specifieke wensen en het beoogde eindresultaat door en door kennen. Compass is gevestigd in Rotterdam en in Suffolk (UK).

GEERDINK

Geerdink verzorgt op het gebied van civiele techniek, bouwkunde en infrastructuur de engineering, bouw en het onderhoud binnen de industrie. Zij bouwen en plegen onderhoud onder de extreem lastige en soms letterlijk ontvlambare omstandigheden. Geerdink is gevestigd in Zwijndrecht en is al ruim 100 jaar een betrouwbare partner voor haar klanten.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.