header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

DE ACADEMY VOOR MEDEWERKERS

Ons werkveld vereist van mensen dat zij zich opstellen als professionals. In het hart van een raffinaderij, op een terminal, een hectisch logistiek knooppunt of in een tunnel; allemaal werkterreinen met strikte regels, waarden, instructies en procedures. En terecht, want ze zijn letterlijk van levensbelang. Een professional voelt zich verantwoordelijk voor waar hij mee bezig is en spreekt collega’s aan als dat nodig is.

Enigma heeft daarvoor – samen met Compass en  Geerdink – de Academy opgericht. We bouwen aan trots en professionaliteit. We vergroten vakkennis, vaardigheden en competenties. Niet alleen door medewerkers naar een opleiding of cursus te sturen. Maar door gericht met de bedrijfsdoelstellingen én persoonlijke ambities van medewerkers aan de slag te gaan.

Daarom durven we te zeggen dat ieder van onze medewerkers een professionele ambassadeur is van Enigma.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.