header DSC_8382 kleinere versie

MAATSCHAPPELIJK
verantwoord
ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

DSC_3946 slider minder hoog

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Onder het motto ‘standaardiseren wat kan, specificeren wat moet’ hebben wij ons werkproces volledig in kaart gebracht en de grote lijnen gestandaardiseerd.

Meer >

slider enigma01

ONZE WERKWIJZE
Niet de grootste, wel de beste

Als je de beste wilt zijn, moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma én met Compass en Geerdink.

Meer >

EXPERTISE

Werken binnen de industrie vraagt om een doordachte en zorgvuldige dienstverlening. Voor industrie en overheid verzorgt Enigma het industriële reinigen van tanks en afvalverwerking. Wij weten hoe belangrijk het productieproces van de klant is.

Dus als wij voor aan de slag gaan, gebeurt dat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, veiligheid én betrokkenheid. Bij onze werkzaamheden houden we optimaal rekening met uw lopende werkzaamheden doordat we daar van meet af aan rekening mee houden. En bovenal: we doen het veilig of we doen het niet.

INNOVATIE

Omdat wij altijd alles beter of slimmer willen doen, zijn we lid van iTanks, een platform voor innovatie waarbij kennisontwikkeling plaatsvindt door collectieve kennisdeling. Hiermee hebben wij een directe ingang tot de laatste technologische innovaties die voor onze klanten interessant en belangrijk kunnen zijn. Ook participeren we in de ontwikkeling van nieuwe concepten en het vermarkten hiervan.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.